Masterclass - Stemkracht!

Begin Beeld Filmpje.png

DIRECT NAAR DE MASTERCLASS!

Ik ben geïnteresseerd voor mijn medewerkers

 

E-learning Masterclass Stemkracht

Als professional spreek je vaak en veel. Je communiceert en presenteert jezelf dagelijks in verschillende situaties, met verschillende gesprekspartners en een steeds in andere context.

Je hebt te maken met verschillende mensen, belangen en doelen.

Hoe kom jij hierin over. Hoe klink je? Wat zegt jouw stem en spraak?

Weet je te boeien? Straal je autoriteit uit? Of haken mensen af?

Héb je gelijk, maar krijg je het niet altijd?

Je toon, je timing, je blik of houding kunnen het verschil betekenen tussen goed of slecht overkomen. Tussen succes of falen, tussen draagvlak of weerstand, tussen duidelijk zijn of dwingend. Tussen net niet handig reageren in een vergadering of je luisteraar juist mild stemmen.

Na het actief doorlopen van de masterclass stemkracht heb jij meer grip op jouw non-verbale impact en dan specifiek op het vocale deel van je non-verbale communicatie.

Je gaat ervaren hoe dat bij jou werkt. Zodat je je keuze opties vergroot en zelf bepaalt wat je wanneer inzet. Je bent je bewuster van hoe je overkomt en hoe je hier authentiek en passend bij de boodschap in kan variëren. Zodat je goed zichtbaar en hoorbaar bent en je stem kan inzetten als kracht.

 

Na deze masterclass weet je:

- Hoe jij klinkt

- Welke aspecten bepalen hoe jij klinkt en hoe jij over komt.

- Hoe je deze aspecten kan trainen en inzetten.

- Waarom je stem en spraak congruent moet zijn met je boodschap en hoe je dat doet.

- Hoe je lichaamstaal verbonden is met je stem en spraak.

- Welke oordelen er gegeven worden aan de verschillende stemmen.

- Welke verschillende stem en spraak profielen er zijn en hoe je deze kan herkennen en kan inzetten voor meer verbinding in een team of groep.

- Hoe je emoties (boos, blij, zenuwachtig, enthousiast, ….) kan herkennen in je lijf en geluid.


Hoe werkt het?

Na aanschaf van de e-learning Masterclass Stemkracht ontvang je een login tot jouw persoonlijke leeromgeving. Je kan in je leeromgeving via je pc, laptop of via de app op je telefoon of tablet.

De masterclass is onderverdeelt in 11 losse modules. Deze hebben een logische volgorde maar zijn ook door elkaar heen te volgen.

Iedere module bestaat uit theoretische achtergrond en een of meerdere praktische oefeningen aangevuld met audio en video.

Alle opdrachten en oefeningen zijn verzameld in een werkboek. Dit is een digitaal invulbaar PDF bestand. Je kan dit werkboek printen en het ook online invullen. Hiermee houd je je proces bij en creëer je inzicht in je voortgang. Na de training is het werkboek een waardevol naslagwerk. 

Tijdens de e-learning heb je de mogelijkheid een video opname te maken en te uploaden. Je ontvangt dan persoonlijk feedback van één van de experts van Trainingsburo Wijs.

Verder is er mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen. Iedere maand organiseert wijs 1 online verdiepingsbijeenkomst waar je je voor aan kan melden. Houd hiervoor de agenda in jouw leeromgeving in de gaten. Je kan dan aan Josanne en aan de andere deelnemers vragen stellen en ervaringen delen.

De module is na aanschaf 6 maanden beschikbaar en toegankelijk.

Wil je de training via je bedrijf aan schaffen? Neem dan even contact op.

DIRECT NAAR DE MASTERCLASS!Ik ben geïnteresseerd voor mijn medewerkers.       Ik wil meer informatie!